Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

De dienstverlening van Phoenixes

Training, Coaching en Advies voor Kinderen & Jongeren, Volwassenen en Bedrijven.

“ We genieten van de schoonheid van de vlinder maar staan er zelden bij stil welke veranderingen het heeft doorgemaakt om deze pracht te bereiken” Maya Angelou

Phoenixes is er voor minderjarigen, volwassenen en bedrijven die door omstandigheden hardnekkig vast zitten in een negatief patroon en dit willen doorbreken. Wanneer je als persoon of bedrijf in een negatief patroon zit, ligt de focus vaak op de mislukkingen en het beperken van verlies. De mogelijkheden om het maximale uit jezelf of uit een bedrijf te halen worden vaak niet meer gezien. Regelmatig hebben personen en bedrijven diverse trajecten doorlopen maar is de gewenste verandering onvoldoende of niet tot stand gekomen en is blijvende vooruitgang uitgebleven. Phoenixes is gespecialiseerd in het doorbreken van dergelijke destructieve patronen. Net als in de mythologie van de phoenix is het ook voor mensen en bedrijven soms nodig om opnieuw te leren opstaan of om zich opnieuw uit te vinden. Phoenixes helpt hierbij. Om patronen snel en doeltreffend op een blijvende manier te doorbreken, kan Phoenixes onder andere gebruik maken van expertise in micro-expressies en beïnvloeding door taalstructuren – NLP en Ericksoniaanse hypnosetechnieken. Phoenixes biedt trainingen, coaching en advies op maat.

Wanneer een bedrijf Phoenixes een opdracht geeft, helpen ze niet alleen zichzelf maar ook  kinderen die tussen wal en schip vallen. Door de bezuinigingen van de overheid en de transitie waarbij het grootste deel van de hulpverlening onder de gemeente valt, komt het voor dat een kind niet meer de hulp krijgt die het nodig heeft met alle gevolgen van dien. Hulpverleningsinstanties die gefinancierd worden door de gemeente durven niet altijd optimaal de belangen van het kind te behartigen. Een conflict met de gemeente ligt dan immers op de loer. De Engelse uitdrukking “never bite the hand that feeds you” is er niet voor niets. Phoenixes vindt het belangrijk dat ieder kind dat hulp nodig heeft ook daadwerkelijk adequaat geholpen wordt. Wanneer een kind tussen wal en schip valt en deze hulp niet krijgt, wil Phoenixes graag ambulante hulp bieden en daarbij hun belangen behartigen zonder afhankelijk te zijn van de gemeente. Hoe meer bedrijven gebruik maken van de diensten van Phoenixes, hoe meer Phoenixes gratis voor kinderen die tussen wal en schip vallen kan doen.
Wanneer je meer wilt weten over de diensten van Phoenixes, kijk gerust bij Kinderen & Jongeren, Volwassenen en Bedrijven. Voor meer informatie kun je vrijblijvend bellen of mailen:
06 8397 7272 / s.wouterson@phoenixes.nl
Ook is het mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken en/of offerte aan te vragen.

Copyright: S. Wouterson

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren